tirsdag den 8. april 2008

Ringbrynje
Min genopdaget lyst til håndarbejde startede da min nevø Mikkel, for ca. 2 år siden, en dag familen var samlet ønskede en ringbrynje (til rollespil) lavet af "låsene" fra sodavandsdåser, hvorfra han havde fået ideen ved jeg ikke.

Min mor plejer at være den kreative i familen, men efter en blodprop er hun desværre lam i højre side og kan derfor ikke så meget som hun plejer.

Derfor måtte faster altså træde til og love at arbejde på en ringbrynje. Mikkel gik i gang med at samle "låse" og da han havde samlet en stor stak gik jeg igang med nål og tråd.

Jeg søgte længe efter en model/ide til hvordan den skulle laves men fandt ikke noget.

Ringbrynjen er lavet på et kraftigt stykke cowboy stof som er klippet i facon som en bluse/vest, herpå er med "kinesertråd" syet låse.
Det var et stort arbejde men blev modtaget med glæde.

4 kommentarer:

Siffe sagde ...

Først velkommen til *blogland* - pas på man blir lige så afhængig som af Webstrikkerne <<;-)

Sikken dog en flot ringbrynje og sikken dog en god idé! Min ældste søn - også en Mikkel - spiller også rollespil - nu i en alder af 25 år så jeg vil fluks vise ham idéen. Han underviser i rollespil så måske nogle hans 'unger' kan bruge idéen ;-)

enaj sagde ...

Velkommen i webstrik og blogland.
Man blir så dejlig overstimuleret begge steder;-)

Anonym sagde ...

Hej og til lykke med bloggen. God begyndelse.
Jeg mangler selv et digital kamera. Jeg har godt nok købt 2, som skulle være gode, men ingen af dem virkede. Nu er midlerne ikke lige til mere af "den slags". Jeg vil ikke hævde, at week endens impulskøb tager gode billeder - men man kan da se, hvad de forestiller. Jeg købte nemlig et lille nøglerings digital kamera hos Rema 1000 for 79 kroner - med minitaske, usb kabel, software og glimrende vejledning. :-)
Bare en idé til en begyndelse.
Held og lykke med dit fortsatte blogliv.
Hilsen, Birthe

strikke_jane sagde ...

Sikke da en fantastisk ide og et KÆMPE-arbejde. FLOT!